Бойовики 52 рази відкривали вогонь по українських воїнах

 

За минулу добу бойовики 52 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 32 провокації.  Укріплення Збройних Сил України поблизу Старогнатівки, Новотроїцького та Гнутового противник обстріляв з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а в Березовому – з гранатометів та озброєння БМП. В районах Мар’їнки, Павлополя, Талаківки та Водяного бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82мм та 120мм, в Красногорівці, окрім мінометів стріляли з озброєння танку. По укріпленнях захисників України в Широкиному бойовики застосували кулемети, міномети обох калібрів, вогонь БМП, ствольну артилерію 122 та 152 калібрів.

На Луганському напрямку окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню. В районах Щастя, Жовтого та Новоолександрівки ворог використав проти сил АТО гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю, а в Станиці Луганській, до вказаної зброї окупанти додали вогонь снайперів та міномети калібру 82мм.

На Донецькому напрямку відбулось 8 обстрілів. В Новотроїцькому російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів стрілецьку зброю, в Зайцевому – гранатомети різних систем, міномети калібру 82мм. В напрямку підрозділів поблизу селища Троїцьке обстріли відбулись з мінометів калібру 120мм, а в Авдіївці та Луганському вогонь вели з озброєння танків, БМП, мінометів 82 та 120 калібрів.

Читайте також:
За добу в АТО 47 обстрілів, працює артилерія. У Мар’їнці поранено місцевого жителя

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна