У Хмельницькому внаслідок вибуху загинув поліцейський зі статусом УБД

 

На околиці Хмельницького в суботу, 5 листопада, виявили тіло поліцейського – учасника АТО, загиблого внаслідок вибуху. Про це повідомляє поліція області.

“Сьогодні вранці на околиці Хмельницького поблизу військового полігону перехожий виявив труп чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними для тих, які отримують в результаті вибуху. Чоловік був у цивільному одязі. Зараз його особу встановлюють. На місці події працює слідчо-оперативна група і фахівці-вибухотехніки”, – сказано в повідомленні.

З’ясувалося, що загиблий — 29-річний співробітник поліції, який на момент загибелі перебував на лікарняному. Раніше чоловік проходив службу в зоні АТО і має статус учасника бойових дій.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група.

“Це була околиця дороги, яка проходить повз полігону”, – розповіла в ефірі телеканалу “112 Україна” речник ГУ Нацполіції у Хмельницькій області Інна Глега.

За її словами, порушено справу за ст. 15 КК – “умисне вбивство”, проводиться перевірка.

Читайте також:
Вибух гранати в полку спецпризначення у Кроповницькому: один загиблий, троє поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна