Вибух гранати в полку спецпризначення у Кроповницькому: один загиблий, троє поранених

 

У Кропивницькому на території військової частини В2336 на вулиці Орджонікідзе, 31 в понеділок, 31 жовтня, стався вибух, внаслідок якого загинула людина, ще три особи отримали поранення. Про це повідомляє “Кіровоградська правда” з посиланням на керівництво частини.

Новинарня” отримала також дані, що йдеться про 3-й окремий полк спеціального призначення Збройних сил України (3 оп СпП ЗСУ), який знаходиться в підпорядкуванні 4-ї Служби спеціальної розвідки Головного управління розвідки Міноборони України. Сформований на базі 10-ї окремої бригади спецпризначення.

За попередньою інформацією, вибухнула граната Ф-1.

“На жаль, це дійсно сталося. Вибух відбувся після 12-ї години. Скоріше всього, через необережність. На місце приїхала “швидка”, рятувальники, поліція”, – розповів співрозмовник.

Вибух стався у казармі на другому поверсі, інформує видання.

У прес-службі УДСНС Кіровоградської області також підтвердили інформацію про вибух. Там додали, що руйнування будівель не відбувалося.

“Це приміщення навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області, але другий поверх якого знаходиться в оренді окремого полку спеціального призначення”, – уточнили у відомстві.

Ведеться слідство.

Читайте також:
У Києві дезертир із 2014 року загинув від вибуху гранати

На Чернігівщині бійка біля сільського клубу закінчилася вибухом гранати

Про життєрадісного військового Івана без руки та “аватара”, який дав йому гранату без чеки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна