Після оприлюднення е-декларацій чиновнкиів учасник списку Forbes відчув себе “лохом”

 

Офіційний доларовий мільйонер Євген Черняк, співвласник і голова наглядової ради Global Spirits (ТМ “Хортиця”) заявив, що “після опублікування електронних декларацій українських чиновників всі учасники списку Forbes відчули себе лохами”. Про це він написав на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Як багаторічний учасник списку Forbes, офіційно заявляю: після опублікування електронних декларацій українських чиновників всі учасники списку відчули себе лохами”, – написав Черняк.

Горілочний магнат також запропонував журналістам зробити новий рейтинг, що складається із тих чиновників, які максимально збагатилися після Майдану.

“З цієї хвилини прошу вважати мене жебраком. У мене немає мільйонів готівкою, немає вертольотів, немає колекції годинників, і навіть, здивуєтеся, немає власної церкви, внесеної до декларації одним з депутатів. Тема декларацій закрита. Залишилося сплатити з задекларованого податки”, – зазначив він.

Читайте також:
Мільйонер із нетрів: Ляшко задекларував мільйони, мега-квартиру,
6 ділянок, дорогі авто й годинники та… вила

Гройсман подав е-декларацію – тримає понад мільйон доларів готівкою і колекцію годинників

Про вишки забув? У лідера “Опоблоку” Бойка основні капітали на дружині,
квартира в Росії,
10 ділянок

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна