Порошенко призначив нового очільника  київської ОДА Горгана. ВІДЕО

 

Президент Петро Порошенко призначив очільником Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана. Про це він сказав під час представлення Горгана в обладміністрації.

Горган народився 5 листопада 1975 року в Калуші Івано-Франківської області, закінчив Київський Національний університет ім. Тараса Шевченка (юридичний факультет) в 1997 році.

До 2008 року мав прізвище Лялька. Причини зміни прізвища не розголошувались.

В 1995 році Горган став співзасновником акціонерного товариства “Юридична фірма “Юстиніан”, а з 2002 року почав працювати адвокатом.

В 2005-2010 роках був депутатом Вишгородської міської ради.

З 2011 року працював директором комунального підприємства “Київський водний стадіон”, в 2015 році був призначений головою Вишгородської райадміністрації.

Депутат облради від БПП.

ЗМІ повідомляли про те, що Горгана на пост голови ОДА після сканадльного звільнення зі втечею Максима Мельничука лобіює заступник голови Лев Парцхаладзе.

Читайте також:
Батько хлопчика, який передав на армію власні $2,5 тис.,
виявився скандальним головою РДА Горганом

Житомирську ОДА очолив Ігор Гундич

Голова Миколаївської ОДА віршем про “парость виноградної лози”
відвертає увагу від нечесного конкурсу, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна