Ватажків “ДНР” активно міняють на кадрових військових РФ. “Моторолу” змінив “Воха”. ВІДЕО

 

Бандформування “ДНР” “Спарта” після ліквідації його ватажка Арсенія Павлова “Мотороли” очолив Володимир Жога з позивним “Воха”, інформує УНІАН.

У мережі вже з’явилися відеозаписи з “першим заступником” батальйону бойовиків “ДНР” “Спарта”, який очолив бандформування.

За словами 23-річного “Вохи”, у нього була домовленість з “Моторолою” про те, що той при необхідності замінить на посаді ватажка “Спарти”.

Жога заявив, що “керівництво” призначило його командиром батальйону бойовиків фактично одразу після знищення “Мотороли”.

За інформацією групи “Інформаційний спротив“, після ліквідації Мотороли керівників бойовиків масово замінюють на кадрових російських військових.

“Після ліквідації ватажка підрозділу “Спарта” А. Павлова (“Моторола”), в підрозділах ОК “Донецьк” (“1-й АК ДНР”) активізувалася зміна командного складу середньої ланки з числа місцевих бойовиків на кадрових військовослужбовців ЗС РФ. Для бойовиків введена заборона на залишення ними місць дислокації без особистого дозволу командира підрозділу”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
Хакери зламали “вайбер” Мотороли: перед вбивством із будинку зняли охорону, він завів коханку. ФОТО

Моторолу ховають у Донецьку на лафеті тисячі бюджетників, під гаслом “Герої не вмирають”. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна