Червоний Хрест надіслав у Донецьк 80 тонн медобладнання

 

Через контрольний пункт “Новотроїцьке” з території України в непідконтрольний район Донеччини проїхали п’ять вантажівок місії Міжнародного комітету Червоного Хреста з гуманітарним медичним обладнанням для Донецька. Про це в суботу, 22 жовтня, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

“Через контрольний пункт в’їзду-виїзду “Новотроїцьке” пройшли 5 вантажних автомобілів від Місії Міжнародного комітету “Червоний Хрест”. Вони прямували до Донецька з гуманітарним вантажем медичного обладнання загальною вагою 80 тонн”, – йдеться в повідомленні.

У прес-службі ДПСУ зазначили, що всього за минулу добу контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування перетнуло 23 тис. осіб і 3,8 тис. транспортних засобів.

Читайте також:
Побут донецьким інвалідам, яких вигнали з Одеси, забезпечить Червоний Хрест Люксембургу, – Жебрівський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна