Національна гвардія переходить на контрактну службу, – Аваков

 

Національна гвардія переходить на контрактну службу. Про це повідомив міністр України Арсен Аваков у своєму виступі на урочистому заході до річниці Нацгвардії, повідомляє “112 Україна“.

Перехід на контрактну форму служби дозволить зробити Національну гвардію професійнішою, упевнений міністр.

“Упевнений, Нацгвардія за ці роки довела – на неї можна розраховувати. Суспільство дуже високої думки про бійців Нацгвардії. Вони це довели своєю справою, своїм подвигом. Так має бути й надалі. Далі сили Нацгвардії мають бути міцнішими, сильнішими, оснащенішими. Ми переходимо на контрактну форму служби. У нас будуть працювати професіонали в Нацгвардії. І сьогодні ми тут для того, що зробити додатковий крок у розвитку наших сил, для того, щоб передати для оснащення наших частин додаткову техніку”, – сказав Аваков.

Як повідомив командувач Нацгвардією Юрій Аллеров, наразі 74% військовослужбовців у складі Нацгвардії уклали контракт. Більшість військових уклали контракт на 4-5 років.

Читайте також:
Порошенко ветував закон про укладання військовими короткострокових контрактів

За рік контракт із ЗСУ підписали 53 тис. військових. Потреби в оголошені чергової мобілізації немає

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна