Міністрів Німеччини та Франції у Краматорську зустріли мітингом

 

Сьогодні європейські дипломати відвідують Краматорськ і Слов’янськ. У планах у міністрів поспілкуватися зі спостерігачами ОБСЄ, оглянути зруйнований міст під Слов’янськом і оглянути обласну психіатричну лікарню, розташовану в селищі Семенівка.

Міністрів закордонних справ Франції Жан-Марка Еро та Німеччини Франка-Вальтера Штайнмайера зустріли мітингом. Про це пишуть “Новости Донбасса“.

Близько 200 осіб вийшли до кортежу з високопоставленими особами, який під’їхав на місце дислокації спостережної місії ОБСЄ, – до будівлі ювелірного дому SAGA. Серед мітингувальників були матері українських військовослужбовців, а також громадські активісти з Краматорська і Слов’янська.

Жінки вийшли на акцію, щоб попросити європейських політиків вплинути на якнайшвидше звільнення полонених. Активісти в свою чергу виступили проти надання особливого статусу Донбасу.

До учасників акції ніхто з візитерів не вийшов.

Читайте також:
Геращенко: ФРН і Франція хочуть говорити лише про вибори на Донбасі, а не про українських заручників

Глави МЗС Німеччини і Франції погодили в Києві “режим тиші” на Донбасі з 15 вересня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна