У “Рейтинга” за Тимошенко голосують майже 18%, Порошенко – лише третій, Савченко впала удвічі

 

Якби вибори президента України проходили найближчим часом, то за лідера “Батьківщини” Юлію Тимошенко проголосували б 17,7% українців. Про це повідомив керівник соціологічної групи “Рейтинг” Олексій Антипович, презентуючи результати чергового опитування.

Згідно з отриманими даними, голову фракції “Опозиційний блок” Юрія Бойка підтримують 11,5% виборців, чинного президента України Петра Порошенка – 10,7%, лідера Радикальної партії Олега Ляшка – 9,8%, мера Львова Андрія Садового – 8,9% , лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка – 7,5%.

За народного депутат Надію Савченко проголосували б 5,6% виборців, за лідера “Свободи” Олега Тягнибока – 4,3%.
Більше 2% віддали б свої голоси за Дмитра Яроша і Сергія Тігіпка.

Порівняно з груднем 2015 року, рейтинг чинного президента Порошенка зменшився майже вдвічі (з 23% до 11%), зазначив Антипович, тоді як рівень підтримки Тимошенко зріс з 13% до 18%.

За останні два місяці з 10% до 6% знизився рейтинг Савченко.

При цьому найбільш високий рівень довіри серед політиків – у Садового – 25%. На друге місце вийшов Гриценко – 23%, Савченко довіряє 22%, Тимошенко і Ляшко – по 21%, Саакашвілі – 18%, Бойкові – 15%.

Опитування проводилося з 18 по 23 серпня 2016 року. Було опитано 2000 респондентів. Похибка вибірки становить не більше 2,2%.

Читайте також:
За рейтингами КМІС стирчать вуха Тимошенко

Соціологи КМІС не втомлюються показувати найвищі рейтинги Тимошенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна