Українські ракети успішно пройшли вогневі випробування

 

Завершився дуже важливий і масштабний етап вогневих випробувань ракет українського виробництва. Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов з полігону, де відбувались випробування, інформує прес-служба РНБО.

За його словами, “всі запуски ракет відбулися надзвичайно успішно”.

На відміну від російських аналогів, українські ракети – керовані, і саме тому ефективніше і точніше вражають цілі, що було доведено під час випробувань”, – наголосив секретар РНБО України.

Турчинов наголосив, що окрім пусків ракет, сьогодні також відбулося “тестування системи керування реактивної системи залпового вогню, яка створена українськими виробниками та забезпечує якісне управління вогнем та точне наведення ракети на ціль”.

“Сьогоднішні успішні запуски ракет наші науковці, конструктори та виробники присвятили двадцятип’ятирічному ювілею Незалежності України”, – наголосив він.

Читайте також:
Генштаб РФ випробовує на Донбасі нову зброю, – Турчинов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна