Путін привів війська на кордоні з Україною в повну бойову готовність

 

У Південному, Західному, Центральному військових округах, на Північному флоті, у ПКС і ВДВ ЗС Росії оголошена раптова перевірка боєготовності. Про це заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, повідомляє ТАСС.

“Сьогодні (25 серпня) у відповідності з рішенням верховного головнокомандувача збройних сил РФ розпочата чергова раптова перевірка. Війська Південного, частина сил і засобів Західного і Центрального військових округів, Північного флоту, головного командування повітряно-космічних сил, командування повітряно-десантних військ з 7:00 мск приводяться в бойову готовність “повна”, – сказав Шойгу на нараді з керівним складом.

За його словами, перевірка триватиме до 31 серпня.

Міністр також доручив поінформувати про перевірку військових аташе іноземних держав.

За словами Шойгу, в ході раптової перевірки боєготовності буде відпрацьовано “повний цикл підготовки збройних сил до захисту інтересів РФ при наростанні загроз безпеки”.

Читайте також:
ГУР: У рамках навчань ЗС Росії формують біля кордонів України потужне міжвидове угруповання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна