Обстріли в АТО: епіцентром напруги залишається Авдіївка

 

З початку доби бойовик 21 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Донецькому напрямку епіцентром напруги залишається район Авдіївки, там бойовики окрім обстрілів з мінометів, різних систем гранатометів та кулеметів великого калібру, випустили понад сім десятків гаубічних снарядів калібру 122 мм. По населеному пункту Архангельське, що досить віддалений від лінії розмежування вглиб наших позицій, ворог з опівночі до світанку використав більш ніж вісім десятків снарядів 152 мм калібру. Поблизу Луганського зафіксовано активність ворожих бойових машин піхоти.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів противник бив по опорних пунктах Сил АТО в Павлополі та Новомихайлівці, 82 мм калібр застосував у Гнутовому. У Мар’їнці та Широкиному бойовики били з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Луганщині у Новоолександрівці бойовики до світанку відкривалм вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а у Станиці Луганській задіювали БМП. Упродовж дня зберігалася тиша.

Читайте також:
На День Незалежності обстріли з боку бойовиків були найсильніші з часів Дебальцевого, – Мотузяник

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна