Суд знову розглядає справу “Торнадо” у закритому режимі із залученням 1000 правоохоронців

 

Сьогодні в Оболонському районному суді м. Києва розглядають страву бійців батальйону “Торнадо” у закритому режимі. Про це повідомила речник столичної поліції Оксана Блищик у “Фейсбуці“.

З її слів, під час розгляду справи бійців “Торнадо” за правопорядком стежитимуть близько

“Близько тисячі працівників поліції та військовослужбовців Національної гвардії України залучені до охорони громадського порядку під адміністративною будівлею”, – написала вона.

Як повідомила прес-секретар суду Інна Свинаренко, суд знову скасував  розгляд всіх справ і запланував на сьогодні лише справу “Торнадо”, інформує “112-Україна“.

“У зв’язку з численними повідомленнями про можливість блокування роботи суду, для забезпечення безпеки відвідувачів суду, так і працівників суду, сьогодні вівторок, 16 серпня оголошений розпорядженням голови суду неробочим днем, крім розгляду кримінальної справи за обвинуваченням працівників роти патрульної служб особливого призначення “Торнадо”. Наказом визначені особи, які забезпечують роботу та розгляд сьогоднішнього справи”, – повідомила вона.

Читайте також
Суд над “Торнадо” знову перенесли

Активісти батальйону “Донбас” пікетують суд, де розглядають справу “Торнадо”

Тука: Декілька слів про “Торнадо”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна