П’ятдесят впливових республіканців заявили, що не підтримують кандидата Трампа

 

П’ятдесят республіканців, чиновників національної безпеки заявили, що кандидатові від Республіканської партії, Дональду Трампу, “не вистачає характеру, цінностей і досвіду, щоб бути президентом“, попереджаючи, що він буде “найбільш безрозсудним президентом в американській історії” в разі обрання.

“Ми переконані в тому, що він був би небезпечним президентом і це поставить під національну безпеку і добробут країни”, – написали вони в своїй заяві, опублікованій в The New York Times 8 серпня, пише “Радіо Свобода

До складу групи входять колишні начальники внутрішньої безпеки, керівники розвідки, а також старші радники президента.

Водночас американські експерти в сфері безпеки не кажуть, що вони будуть голосувати за демократа Гілларі Клінтон – вони висловили “сумніви” щодо неї – проте вони чітко заявили про те, що “ніхто з нас не буде голосувати за Дональда Трампа”.

“Він не в змозі або не хоче відокремлювати правду від брехні”, – йдеться у заяві групи, кажучи, що Трамп має набір “небезпечних” якостей.

“Ми переконані в тому, що в Овальному кабінеті, він був би найбільш безрозсудним президентом в американській історії”.

Вибори президента відбудуться у США 8 листопада. Кандидатом від Демократичної партії на виборах буде Гілларі Клінтон.

Читайте також:
Трамп готовий враховувати “російський вибір кримчан”

Клінтон випереджає Трампа на 6%, – нове опитування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна