Плотницького виписали з лікарні, – російські ЗМІ

 

Ватажка угруповання “Луганська народна республіка” Ігоря Плотницького, на якого напередодні було скоєно замах, виписали з обласної лікарні.

Про це повідомляє російська агенція “Інтерфакс” із посиланням на власне джерело.

Це джерело запевнило, що стан “глави республіки” покращився, і лікарі ухвалили рішення про переведення його на амбулаторний режим.

За його даними, що Плотницький зможе повернутися до роботи найближчими днями, “швидше за все, навіть в понеділок”.

Як писалаНовинарня, ввечері суботи, 6 серпня, на офіційному сайті “глави ЛНР” Ігоря Плотницького було оприлюднено аудіозвернення, на якому нібито сам Плотницький повідомляє, що “нічого серйозного не сталося” і він “живий і здоровий” .

Нагадаємо, вранці того ж дня на Плотницького було скоєно замах – вибухнув автомобіль “Тойота Прадо”, в якому він перебував.

За даними української розвідки, в результаті вибуху ватажок сепаратистів Луганщини отримав поранення, не сумісні з життям.
Як розповів команді спецмоніторингової місії ОБСЄ член “ЛНР” Владислав Дейнего, Ігор Плотницький був “у поганому стані і не в змозі приймати відвідувачів”.

Водночас російські ЗМІ запевняють, що Плотницький був важко контужений, але його життю нічого не загрожує.

Керівник сепаратистського інтернет-ресурсу News Front Костянтин Книрик заявив, що Плотницький зазнав множинних, але нетяжких травм.

Читайте також:
Версії замаху на Плотницького: “свої”, сусіди з “ДНР”, Росія…
В ЗСУ кажуть, що не причетні

Плотницького підірвали саморобним пристроєм, – спецмісія ОБСЄ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна