В СБУ підтвердили замах на ватажка “ЛНР” Плотницького

 

Радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт підтвердив інформацію про замах на ватажка терористичної організації “Луганська народна республіка” Ігоря Плотницького. Про це він сказав в ефірі каналу “112 Україна”.

“Через свої закриті канали я можу підтвердити цю інформацію. Дійсно, ми говоримо про те, що був замах на Ігоря Венедиктовича Плотницького – громадянина України, який сьогодні отримав поранення”, – зазначив Тандіт.

“Можу сказати, що це лише підтвердження того, що там (на не підконтрольній Україні території Донбасу) постійно все неспокійно, йде боротьба за владу, грошові потоки, і вони ділять між собою ці канали”, – додав радник голови СБУ.

За його словами, Плотницький перебуває у важкому стані.

Раніше колишній народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов – самопроголошений екс-голова так званого “парламенту Новоросії” – повідомив, що Плотницький перебуває у лікарні у важкому стані внаслідок вибуху автомобіля.
Російські ЗМІ інформували, що вибух стався вранці 6 серпня в Луганську.

Читайте також:
Прокуратура оголосила ватажку “ЛНР” підозру в теракті проти Іл-76

Ватажок “ЛНР” доручив “депутатам”, які брали участь у бою з Савченко, провести з нею переговори

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна