“Чорних беркутів” із Києва вивів майданівець, – Луценко

 

“Чорну сотню” “Беркута”, яка розстріляла Євромайдан, з Києва вивела людина, що була у лавах майданівців. Про це сказав в ефірі телеканалу “112 Україна” генеральний прокурор Юрій Луценко. Ця ж людина допомогла знищити зброю, якою користувалися співробітники “Беркута”.

“З допомогою військової контррозвідки ми знайшли зброю “чорної сотні”, в тому числі снайперську гвинтівку, яку бачила вся країна на страшних кадрах з Майдану. Ми знайшли її разом із великою кількістю автоматів в одному з київських озер, вони були розрізані і втоплені однією групою, керівник якої вже проходить по слідству.
На жаль, ця особа, яка, за нашою версією, за вказівкою [тодішнього міністра внутрішніх справ] Захарченка вивела «чорну сотню» з Києва, знищила зброю і втопила її, хоча сам він був разом із нами на Майдані”, – повідомив Луценко.

Раніше повідомлялося, що Служба безпеки України виявила схованку зі зброєю, з якої стріляли на Майдані, в Голосіївському районі Києва. Повідомлялося, що знайдено фрагменти 23 одиниць вогнепальної нарізної зброї. За результатами проведеної експертизи СБУ ідентифіковано 12 з 23 одиниць зброї.

Читайте також:
Прокуратура оприлюднила докази вбивства активістів Євромайдану зі зброї екс-беркутівців

СБУ показала попсовану зброю, з якої розстрілювали Майдан

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна