Савченко, гадюка і троянський кінь: соцмережі коментують заяву Наді-Пулі про примирення з “ДНР/ЛНР”

 

Народний депутат від ВО “Батьківщина” Надія Савченко впевнена, що Україні й бойовикам на Донбасі потрібно почати діалог і пробачити один одного. Про це колишня військова, засуджена в РФ, заявила в ефірі “5-го каналу” під час програми “Рандеву”.

“Треба почати говорити один з одним. Треба почати чути один одного. Нам доведеться прощати багато. І нам також доведеться, можливо, просити пробачення. Не можливо, а точно. Треба навчитися просити пробачення і прощати. Інакше миру не буде… У тієї матері, яка втратила останнього сина. Не важливо, з якого боку“, – сказала Савченко.

“Коли я була у в’язниці, мені одна жінка написала листа. У неї був єдиний син, який пішов на війну та загинув за Україну. Вона написала, що дуже хоче, щоб вижила я. І вона сказала, що може зрозуміти тут жінку, яка втратила єдиного сина з того боку – “ЛНР” і “ДНР”. І вона сказала: “Нам більше немає що ділити, у нас більше нічого не залишилось”. Ось у цієї матері, яка втратила сина з тієї сторони, я готова попросити вибачення”, – пояснила депутатка.

Крім того, відповідаючи на запитання телеглядача, якими якостями має бути наділений чоловік, що Надія Савченко сказала: “Нехай врятує Україну. Ось так”.

Також Надія Савченко стверджує, що не отримувала землю в Києві, як про це говорять, а якщо землю отримала її мати, вона попросить маму відмовитись від цієї землі.

“Я землі не отримувала... Мама отримала в Голосіївському районі 9 соток… Я запитаю в мами – чи вона отримувала? Я відмовилась від пільг АТО і від землі АТО. Що стосується мами – там, здається, якась картка киянина, я не цікавилась цією програмою, але там, здається, сказано, що по цій картці киянина кожен киянин має право на землю, скількись соток у межах Києва. Я перевірю. Але, якщо мама має на це право, я і мамі скажу, щоб вона відмовилась. Але в мене землі немає. Я не знаю, чи мама отримала, чи це заплановано, чи це підписано – перевірю”.

У контексті проблеми прощення Савченко продекламувала “казку про гадюку”, яку, за її словами, слід ввести у шкільну програму.

Заява Надії Савченко про примирення спричинила різке засудження в українських соцмережах.

Леонід Матюхін: “Це я маю просити пробачення за те, що вони вбили наших хлопців у Криму… Потім вдерлися на Донбас і вже вбивали тисячі… За те, що зрадили Батьківщину… За “гумконвої”… Це я маю… Типу… пробачте, що я не зрадив і не став шматувати державу на клаптики?!..”

Max Kolezznikov: “Я довго не реагував на вкидання з боку Надії Савченко, але це…
Савченко на “5-му каналі” заявила, що нам – нам, Україні і українцям, – доведеться ПРОСИТИ ПРОЩЕННЯ. У матерів загиблих “бійців” ДеНеРе і ЛеНеРе. Мовляв, це влада України за 25 років довела до того, що люди готові вбивати один одного (!!!).
Влада України довела, б***. Не Росія окупувала Крим і Донбас та влаштувала війну. Народний депутат заявляє, що в нас громадянська війна, спричинена діями влади України протягом 25 років незалежності.
Йшли б Ви на *** зі своїми пропозиціями вибачатися, шановна Надіє.
Я перепрошую всіх своїх читачів за те, що підтримав кількома своїми постами розкрутку цього персонажа. У мене більше не залишилося сумнівів у тому, що Савченко – засланий козачок, мета якого – бути рупором Кремля“.

Антон Геращенко“Припливли!
Надя Савченко в ефірі “5-го каналу” заявила, що нам: “Треба навчитися просити вибачення і прощати. Інакше миру не буде!..”
Коли я побачив посилання на цю цитату Надії Савченко, я спочатку не повірив, поки не подивився відеозапис ефіру на “Цензорі”.
Вам, Надю, може, і треба просити вибачення у Гіві з Моторолою, чи в інших росіян, які прийшли на нашу землю вбивати і ґвалтувати, а ми просити вибачення у окупантів і терористів не будемо!
Ми будемо, зціпивши зуби, триматися й домагатися звільнення нашої землі різними способами!

П.С. Чому ніхто не звернув уваги, що з жодного судилища над Сенцовим і Кольченком не велася пряма трансляція? І в той же час, чому з усіх судів над Надією Савченко російський суддя дозволяв вести прямі ефіри всіх телеканалах, які цього хотіли?
Російські телеканали і сайти зі шкіри пнулися, щоб не приховувати ганебне і несправедливе судилище над Савченко, а, навпаки, розкручували його як могли. Навіщо російські ЗМІ і суд цілеспрямовано розкручували Савченко?
Дивно, чи не так?
Тепер схоже ясно – у свідомість українців Путін запровадив “троянського коня”.

Сергій Бондаренко“Наступний крок Савченко – це попросити вибачення у Януковича і повернути йому “Межигір’я”. Але краще попросити вибачення у Путіна і повернути йому Савченко”.

Мирослав Гай: “Скільки загинуло наших хлопців. Пам’ятаєте, як російське бидло вбило нашого військового в Криму? А ми тоді, дурні, руки їм тягнули, переговори просили. Пам’ятаєте, як розстріляв хлопців під Волновахою? Тоді ще не було навіть зрозуміло, що до чого. Як убили чотирьох священиків у Слов’янську? Як підривали “швидкі”? Підбивали небойові вертольоти з ПЗРК? Як катували і мучили наших полонених? Це ми їхніх десантників, убивць, годуємо і лікуємо, що б поміняти на Надю Пулю.
Тепер Савченко каже, що ми повинні вибачитись перед (пауза) матерями з ДНР і ЛНР.
Немає таких країн.
Є окуповані землі України, политі кров’ю тисяч загиблих, поранених і закатованих патріотів України.
Може, ще перед бурятами вибачитися?
Гидко”.

Микола Воськало:
нічого, мать, шо син ваш ватнік
пішов на фронт вбивать кахлiв
це долг внутрі у нього ратний
йому це здєлать повелів

він в школі вчився на дванадцять
а єслі раньше – то на п’ять
но з києва грозили наці
і він рішив повоювать

для смєлості хильнувши водки
і взявши в руки автомат
він визначив для себе чотко
фашистов нада убівать

нє-нє, він був хароший мальчік
з женой возможно і з дітьми
та не хотів пустить він в рашу
орду корічнєвой чуми

донбасс нє покоріцца хунтє
цей лозунг був для нього свят
за намі трєтій рім і путін
газпром, роснєфть, патріархат

царь страстотєрпєц ніколаша
матрьошка, сталін, мавзолєй
впєрьод, побєда будєт наша
дадім фашистам піздюлєй

но тут простий пацан з азова
поцілив кулею в вісок
і ваш синок упав раптово
мордякой прямо у пісок

так невідомо чого раді
погіб геройськи на війні
чуть не забув совєт від наді:
ти мать, карочє,
ізвіні

Читайте також:
У лідери народної підтримки вирвалася Савченко.
Поліпшилося ставлення до президента й уряду

Савченко знову побувала в АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна