Савченко знову побувала в АТО

 

Прикордонників Луганського загону, які несуть службу у пункті пропуску “Мілове”, відвідали народний депутат Надія Савченко та її сестра Віра. Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

“Надія Савченко разом із сестрою прибули в прикордонний підрозділ для ознайомлення з умовами проходження служби персоналом Луганського загону та вивченню потреб, які необхідні для вирішення на державному рівні”, – йдеться у повідомленні.

Савченко подякувала прикордонникам за надання всебічної підтримки її рідним при перетинанні державного кордону під час її перебування в полоні.
“Щиро дякую за здобуту мою волю і збережену волю моєї сестри Віри”, – зазначила нардеп, маючи інцидент із затриманням Віри Савченко ФСБ у квітні на російському кордоні по дорозі з СІЗО, де перебувала Надія.

15 липня разом з керівництвом Луганського прикордонного загону нардеп Савченко відвідала прикордонні підрозділи у районі Станиці Луганської та перебувала на контрольному пункті в’їзду-виїзду “Станиця Луганська”.

Нагадаємо, 6 червня депутатка від “Батьківщини”, звільнена з ув’язнення в РФ, уже побувала в районі проведення антитерористичної операції.

Читайте також:
У лідери народної підтримки вирвалася Савченко. Поліпшилося ставлення до президента й уряду

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна