Бойовики “ДНР” бунтують проти постійних “відкатів” російському командуванню

 

Російське командування налагодило систему грошових поборів із бойовиків “армій ДНР/ЛНР”, однак ті не бажають віддавати “зароблене”, через що зазнають репресій від командирів.
Про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки Міністерства оборони України від 17 липня.

За даними ГУР, “військовослужбовці 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1-го армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ, які перебувають на передових позиціях, виказали відкрите невдоволення регулярними поборами з боку командування бригади та відмовилися віддавати “на представницькі заходи” по 3 тисячі російських рублів щомісяця”.
Через це командування бригади залишило бунтівний підрозділ без гарячого харчування та погрожує продовжити 3 омбр термін перебування на передовій.

У 2-му армійському корпусі бойовики 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 15 липня відмовилися в черговий раз збирати кошти на лікування важкопоранених співслужбовців, “бо вважають, що належне лікування поранених – прямий обов’язок командування”.

У цій самій бригаді більшість особового складу відмовилися здавати кошти на поховання колишнього командира 7 омбр полковника ЗС РФ Олександра Бушуєва, який відзначався брутальним ставленням до підлеглих.

Як відомо, Бушуєв був знищений 3 липня ц.р. під Харцизьком, похований 7 липня без військових почестей на цвинтарі м. Благовєщенськ Амурської області РФ.

З огляду на згадані факти, “командування 2 АК на два місяці залишило “жадібних карбонаріїв” без грошових надбавок за участь у бойових зіткненнях”, інформує українська розвідка.

Читайте також:
Життя і смерть окупанта Бушуєва, полковника ЗС Росії

Зарплати “ДНР”: від 1350 грн. у вчителя до 5700 грн. – у рядового бойовика

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна