Яценюк їде у США на запрошення Білого дому

 

Колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк 27 – 30 червня здійснить візит до Вашингтона. До США лідер партії “Народний фронт” їде на запрошення Білого дому, повідомила у “Фейсбуці” прес-секретар екс-глави уряду Ольга Лаппо.

За її словами, візит буде присвячений підтримці курсу реформ в Україні, які розпочали і втілювали уряди під керівництвом Яценюка, а також питанням міжнародної безпеки та консолідації світової протидії російській агресії.

У Вашингтоні Яценюк проведе зустрічі з міністрами торгівлі і фінансів США – Пенні Прітцкер та Джейкобом Лью, а також сенаторами Річардом Дурбіним, Робертом Коркером, Джоном Маккейном, іншими ключовими представниками Демократичної і Республіканської партій та з першим заступником виконавчого директора Міжнародного валютного фонду Девідом Ліптоном.

28 червня відбудеться зустріч Арсенія Яценюка з віце-президентом США Джозефом Байденом.

У Вашингтоні лідер “Народного фронту” планує обговорити українські реформи з авторитетними експертами і фахівцями під час виступів в Атлантичній Раді та Брукінгському інституті.

Як писала Новинарня, в середині червня свій перший візит до США як прем’єр-міністр здійснив чинний глава українського Кабміну Володимир Гройсман.

Нагадаємо, 14 квітня 2016 року Верховна Рада ухвалила пакетну постанову про прийняття відставки прем’єра Арсенія Яценюка та призначення новим головою уряду Володимира Гройсмана.

Читайте також:
Відставка Яценюка. “Камікадзе” керував 2 роки 1,5 місяця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна