Порошенко без відома командирів несподівано заїхав до 79-ї бригади десантників. ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Про цей візит до кінця доби не прозвітував сайт президента. Прес-служба Міністерства оборони пізно ввечері відбулася коротким повідомленням у “Фейсбуці”: “Президент України під час робочої поїздки на Миколаївщину без попередження відвідав десантників легендарної 79-ї бригади”.

Більше написав у соцмережі позаштатний радник президента Юрій Бірюков: “Цей візит був дивно-незвичайний, веселий і нехлюйський. Спланований без участі ГШ і МО, без оповіщення командування, без анонсів і фарбування трави. Просто Верховний приїхав в польовий табір 79-ки”.

Як зазначив Бірюков, Петро Порошенко без попередження завітав до 1-го батальйону 79-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ, офіцерів якої – зокрема Майка (Максима Миргородського) та Павла Чайку – він пам’ятає “за іменами і обставинами отримання нагород”.

“Без шикувань, без показухи, без парадно-показової безглуздої стрільби по кущах – без усього того, з чим дуже хочеться боротися. До своїх. (…) Просто поговорили. Просто розповів про перспективи та плани. Зажадавши вимкнути всі камери, розповів кілька невідомих подробиць про те, як колеги з ССО недавно не відповідали. Нагородив. І просто поговорили”, – ідеться в повідомленні Юрія Бірюкова, який є головою обласної організації Блоку Порошенка на Миколаївщині.

За словами радника, “не все пройшло ідеально-бездоганно-гладко. Але ми вчимося, в тому числі і на власних помилках”.

“І він (Порошенко) буде тепер все частіше і частіше спілкуватися зі звичайними бійцями. Без підготовки і фарбування трави. Як з Василем “Танцором” і Мартіном Брестом пару тижнів тому”, – пообіцяв Бірюков.

Порошенко 79 бригада 1

ЗСУ 79 бригада 2
Порошенко 79 бригада 2 \Порошенко 79 бригада 3
Порошенко 79 бригада 5
Порошенко 79 бригада 4




Фото: ФБ МОУ і Юрій Бірюков

Читайте також:
Порошенко зателефонував на ВОП в АТО і подякував бійцеві, який спалив БМП ворога.

Порошенко зустрівся з бійцями добробатів, які перейшли на службу в ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна