На Закарпатті невідомі стріляли в прикордонника на посту

 

Учора, 13 червня, стався напад із застосуванням стрілецької зброї на дільничного інспектора відділу прикордонної служби “Богдан” Мукачівського загону (Закарпаття).

“Невідомі особи автомобілем під’їхали до прикордонника під час виконання ним своїх службових обов’язків та, нічого не пояснюючи, здійснили постріл з травматичної зброї по військовослужбовцю й зникли з місця пригоди. В результаті пострілу куля влучила військовослужбовцю в ногу”, – повідомляє прес-служба ДПСУ.

За даним фактом було проінформовано співробітників поліції та прокуратури. Прийнято рішення щодо внесення даних в ЄРДР  кримінального провадження за ч.2 ст. 345 ККУ (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

У ДПСУ пов’язують цей ексцес із проведенням прикордонниками комплексу заходів, спрямованих на боротьбу з контрабандою діяльністю. “Нерідко з боку організаторів протиправної діяльності на кордоні  чиниться шалений спротив та протистояння”, – зазначають у Держприкордонслужбі.

Читайте також:
На Закарпатті звільнили всю зміну митників

Троє “водолазів” потонули з контрабандними цигарками, з початку року зитримали вже 35, – ДПСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна