На Закарпатті звільнили всю зміну митників

 

Голова Закарпатської обласної держадміністрацї Геннадій Москаль доручив відсторонити з посад із подальшим звільненням усю митну зміну, працівника якої затримали на хабарі на українсько-румунському кордоні. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті губернатора.

Співробітники Закарпатського обласного управління СБУ разом з керівництвом Закарпатської митниці ДФС затримали на гарячому старшого інспектора митного поста “Солотвине” на українсько-румунському кордоні. Митник за 300 доларів хабара пропустив без оформлення велику партію біжутерії для продажу на внутрішньому ринку України.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою), яка передбачає ув’язнення від п’яти до десяти років з конфіскацією майна і позбавленням права займати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Сьогодні, 9 червня, голова ОДА Геннадій Москаль дав доручення начальнику Закарпатської митниці Володимиру Колеснікову відсторонити від посад всю зміну, у якій затриманий працював, з подальшим звільненням з роботи після завершення слідства та винесення судового вироку.

Читайте також:
Українського високопоставленого контрабандиста посадив суд РФ

Гройсман не звільнятиме Москаля з ОДА, а контрабанду розгляне СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна