Гройсман шукає методи покарання змовників у підвищенні цін на пальне

 

Уряд України просить парламент розглянути можливість законодавчо надати право органам влади швидше реагувати на випадки цінової змови, подібної до підвищення цін на нафтопродукти, оскільки розслідування Антимонопольного комітету (АМК) тривають занадто довго.

“Ми доведемо, що є певні змови (на роздрібному ринку нафтопродуктів – ред.)… Проблема в тому, що реагування АМК матиме результат через 4-6 місяців”, – сказав прем’єр-міністр Володимир Гройсман на “Годині уряду” у Верховній Раді в п’ятницю, пише “Інтерфакс-Україна“.

Він зазначив, що занепокоєний тим, що відбувається з цінами на бензин і нафтопродукти уряд звернувся до АМК, який провів і вже завершив попереднє розслідування, а тепер розпочинає юридичні процеси.

 

Читайте також:
Гройсман запідозрив, що бензин на АЗС дорожчає через змову

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна