Збірник, який “зрадив” Україну з “Кубанню”, повернувся в “Шахтар”

 

Євген Селезньов знову став футболістом донецького “Шахтаря”. Про це повідомляє прес-служба “гірників”.
30-річний уродженець Макіївки підписав із віце-чемпіонами України контракт на два роки.

Селезньов – вихованець “Шахтаря” і вже втретє укладає угоду з донецьким клубом. Раніше форвард виступав за “гірників” у 2006-2009 і 2011-2012 роках, ставав із “Шахтою” чемпіоном України 2011/12.

Найбільшої слави Селя, він же Цар, зажив у дніпропетровському “Дніпрі” (2009-2011, 2012-1025), особливо коли став головною рушійною силою дніпрян для виходу у фінал Ліги Європи і здобуття бронзових нагород чемпіонату України 2015 року. Також він – рекордсмен “Дніпра” за забитими м’ячами в чемпіонаті України.

У лютому 2016 року Селезньов безплатно перейшов до російського клубу “Кубань”, пробачивши борг більш ніж на мільйон євро власникові клубу Ігорю Коломойському. При цьому футбоілст наразився на різку критику в Україні. Але Євген пояснив переїзд у Краснодар потребою “годувати сім’ю і не зважати на політику.

В “Кубані” українець провів десять ігор і забив три голи. При цьому краснодарці залишилися аутсайдерами, а Селя втратив місце у збірній України.

Читайте також:
Богатир Халаджі, який зіграв Івана Силу,
засів в “ДНР” та вважає Україну “Руїною” і “маріонеткою”

Клуб Ахметова продав свого найкращого футболіста в Китай за шалені гроші

“Шахтар” вибув із Ліги Європи за крок до фіналу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна