На шахті в ОРЛО загинули 16 людей

 

16 чоловіків вочевидь загинули внаслідок аварії на шахті “Малоіванівська” в селищі Малоіванівка Перевальського району Луганської області (не контрольована Україною територія).
З-під завалів витягнуто вже дев’ять тіл, ще сім досі перебувають під завалами на глибині близько 200 метрів. Про це з посиланням на місцевих гірників інформує Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ.

У повідомленні СММ зазначено, що інформацію про вибух підтвердив “начальник місцевого районного відділення міліції” в сусідньому смт Комісарівка, також підконтрольному “ЛНР”.

Як повідомлялося раніше, 3 травня на шахті в Малоіванівці стався спалах метанової газоповітряної суміші, внаслідок чого утворилися завали. У шахті в момент НП перебували 20 осіб, врятувати вдалося чотирьох (вони в лікарні з опіками).
Керівництво “ЛНР” з цього приводу оголосило надзвичайну ситуацію “державного рівня”.

Читайте також:
Завдяки хакерам стало відомо, скільки й куди “ДНР/ЛНР” продає вугілля та металу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна