В “ЛНР” вибух на шахті, є загиблі – “надзвичайна ситуація державного рівня”

 

На окупованій території Луганської області в селищі Малоіванівка Перевальського району стався вибух метану на шахті “Малоіванівська”. Про це повідомляє одне з інтернет-видань сепаратистів із посиланням на “міністра охорони здоров’я республіки” Ларису Айрапетян.

Аварія сталася о 17:15 учора, 3 травня, на горизонті 210 метрів.

“Оголошено надзвичайну ситуацію державного рівня. На місці події перебувають глава МНС і шість відділень “ГСПЧ”. Створені штаб з НС і держкомісія. Проводиться розвідка і розбирання завалів та пошук потерпілих. До комісії входять голова МНС, міністр палива і енергетики. Очолює комісію голова Ради міністрів”, – ідеться в офіційному повідомленні терористичного угруповання “ЛНР”.

Відомо, що внаслідок вибуху щонайменше один гірник загинув, ще дев’ятеро залишаються під завалами.

“У шахті перебувало 20 осіб, четверо – в лікарні з опіками, одне тіло загиблого дістали сьогодні, дев’ятеро перебувають під завалами”, – сказала Айрапетян.

Вона додала, що шанси “знайти живими інших є невеликими, позаяк там дуже велика загазованість”.

Читайте також:
Завдяки хакерам стало відомо, скільки й куди “ДНР/ЛНР” продає вугілля та металу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна