У Дніпрі й на Донеччині затримали 12 учасників “сходняку авторитетів”

 

Співробітники правоохоронних органів затримали 12 кримінальних авторитетів, які приїхали на “сходняк” в Дніпропетровськ.
Про це в соцмережі повідомив начальник головного управління Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

За його словами, злочинці з’їхалися до Дніпропетровська для участі в “сходняку”, метою якого були “звіт про свою діяльність і плани на перспективу”. Серед учасників фігурували і кримінальні авторитети з окупованої території Донеччини.

“Затримані “злодій в законі” Вітя “Тбіліський”, а також такі його підмайстри, як “Віген Єреванський”, “Арбуз”, “Мозг” та ін. Всього 12 осіб”, – написав Аброськін.

Він додав, що один з них – Вітя “Тбіліський” – уже видворений з України.

Деяким прибулим на “звіт” “авторитетам” з окупованої території вдалося уникнути затримання в Дніпропетровську, але пізніше вони були затримані в Красноармійську, по дорозі до Макіївки.

Аброськін також повідомив, що кримінальна поліція разом з підрозділами спецпризначення в Маріуполі провела десять обшуків у осіб, які зараховують себе до так званих “авторитетів”. Затримано вісьмох осіб, двоє будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів.

Читайте також:
Поновлений судом у поліції Мамка “не герой” і не служить в Авдіївці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна