Співачка Приходько відмовилася від пісні, з якою представляла РФ на “Євробаченні”

 

Співачка Анастасія Приходько заявила, що відмовляється від пісні “Мамо”, з якою представляла Росію на “Євробаченні” сім років тому.

Після концерту в Кузнецовську Рівненської області Приходько написала на своїй сторінці в соцмережі: “Відтепер я офіційно відмовляюсь від пісні “Мамо”! Я більше її не співатиму на своїх виступах! Саме я зрозуміла це на концерті в Кузнецовську, я просто її викреслила, коли складала програму”.

“Чому? Тому що я представляла з цією піснею Росію, і для мене ця пісня загублена назавжди, я її більше не відчуваю, не розумію, а обманювати вас і видавати фальшиві емоції не можу!!!”

Нагадаємо, Анастасія Приходько – 29-річна уродженка Києва – зажила популярності в Росії, де перемогла в 7-му сезоні російського шоу “Фабрика зірок”.
Із піснею “Мамо”, представляючи Росію, Приходько посіла 11-те місце на конкурсі “Євробачення”, що відбувся в Москві 2009 року.
У 2013-2014 роках Анастасія підтримувала Євромайдан та співала зі сцени Майдану, надалі підтримувала бійців АТО. У грудні 2014 року Приходько заявила, що відмовилася від усіх нагород, які їй були вручені в Росії.
Тепер вона заявляє, що хоче “заново народитися” як співачка в Укріїні.

“Я хочу народитись як співачка в Україні, тому мені зараз дуже потрібна ваша підтримка!”, – написала Анастасія.

“Я все буду робити для того, щоб народитися в Україні як співачка, я все почала з початку.
Всі знають, що мій шлях розпочався саме з Росії і як співачка я народилася саме там! І всі дізналися, що я є))) Але мені, всі добре знають, від Росії нічого не треба – ні слави, ні визнання, і головне, що вони кажуть, що “наша”! Ні, я Українка, моє прізвище Приходько!”

“Коли я вперше в житті заспівала власні пісні, я зрозуміла, що я можу достукатися до ваших сердець саме моїм баченням світу в текстах. Ви дали мені нове життя своїми оплесками, і коли на біс я заспівала власну пісню “А там”, я зрозуміла, що я можу, як мала дитина, ходити сама без підтримки. Цих емоцій я вам, не передам, я вдячна вам за це!” – заявила виконавиця, звертаючись до прихильників.

Читайте також:
“Я прошу вас, бл*!” На концерті у Вільнюсі
Земфіра примусила фанатів сховати українські прапори

Співачка, яка хоче виступити на “Євробаченні” з піснею на підтримку України,
написала листа британській королеві

Від України на “Євробачення-2016” поїде кримська татарка Джамала

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна