“Я прошу вас, бл*!” На концерті у Вільнюсі Земфіра примусила фанатів сховати українські прапори




Відома російська рок-співачка Земфіра, яка, як вважалося, симпатизує Україні, обматюкала глядачів з українськими прапорами на своєму концерті у Вільнюсі (Литва).

Як повідомляють очевидці, побачивши в залі кілька синьо-жовтих прапорів, Земфіра гукнула зі сцени, щоб їх прибрали:

“Я – мешканець Росії, ми перебуваємо в Литві. Я прошу вас, я прошу вас, бл..ь. Ви любите свою країну, я – люблю свою країну!


“Це мала бути зустріч із юністю, а вийшла х.рня”, – написала з цього приводу у своєму “Фейсбуці” українка Світлана Осипчук, яка була на цьому концерті.

“Дві людини у фан-зоні махали українськими прапорами, Земфіра сказала: “Я не хотіла цю тему зачіпати, але ви любите не мене, ви любите якусь свою ідею, приберіть їх”.
Мабуть, вона права. Я любила її, а тепер люблю інші ідеї.
Тому пішла”, – написала глядачка.

Это должна была быть встреча с юностью, а получилась херня.Два человека в фан-зоне махали украинскими флагами, Земфира …

Опубліковано Svitlana Osipchuk 21 березень 2016 р.

 

Судячи з відгуків у соцмережах, за прикладом Світлани з концерту пішли й деякі інші українці та литовці.

Нагадаємо, в липні 2015 року відома своїми опозиційними симпатіями Земфіра під час концерту в Тбілісі, співаючи пісню “Интересно, как ты там”, тримала в руках прапор України. Згодом у Росії її за це багато критикували.

Читайте також:
“Крим – сир у мишоловці”. Новий сітілайт підпільників у Москві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна