Порошенко став на бік Саакашвілі

 

Президент Петро Порошенко сьогодні, 23 квітня, зустрівся в Києві з головою Одеської облдержадміністрації Михеїлом Саакашвілі, який останнім часом різко критикує керівництво уряду, фіскальних органів, МВС, генпрокуратури тощо.
На зустрічі йшлося про відновлення доріг на Одещині, а також про питання, пов’язані з правоохоронною системою і митницею.

У нараді щодо доріг взяли участь також прем’єр-міністр Володимир Гройсман і міністр інфраструктури Володимир Омелян. Говорили про “прискорення будівництва автодороги Одеса-Рені, яка є частиною панєвропейського транспортного коридору”, повідомила прес-служба Банкової.

Було визначено джерела фінансування дороги Одеса-Рені – з державного бюджету, митних надходжень та з боку країн ЄС. “Зокрема, це питання було обговорено під час візиту президента України до Румунії 21 квітня”, – зазначили в АП.

Під час наради досягнуто домовленостей, що будівельні роботи на Одещині розпочнуться в кінці травня.
Крім того, дано доручення відремонтувати дорогу до одного з туристичних маршрутів – Вилкового.

“Ми також обговорили з президентом і прем’єром питання, пов’язані з правоохоронною системою і митницею, і торкнулися тих нагальних питань, які постійно піднімають люди на Одещині та по всій Україні”, – додав Михеїл Саакашвілі у соцмережі. 

Говорячи про відновлення доріг в Одеській області, глава ОДА зазначив: “Роботи щодо дороги ми почали своїми силами ще минулого року, і вони відновилися в березні цього року. Але домовленість про виділення основних коштів була досягнута саме сьогодні. Сподіваюся, хоч цього разу відповідні служби не будуть саботувати будівництво цієї дороги і дане народу слово буде виконано”.

Нагадаємо, Саакашвілі зустрічався з Порошенком на Банковій також на початку квітня, перед відставкою одеського прокурора Стоянова.

Читайте також:
Соціологія: партія Саакашвілі випереджає БПП і “Самопоміч”

“Партія Саакашвілі”: пауза після проміжної поразки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна