Дружина прес-секретаря Путіна вдягла вишиванку й синьо-жовті стрічки

 

Тетяна Навка – дружина прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова – опублікувала в соцмережі своє фото, на якому вона зображена в українському вбранні, вишиванці та вінку із синьо-жовтими стрічками.
Такий знімок колишня фігуристка розмістила в “Інстаграмі”.

На світлині поруч із Навкою – ще дві жінки в ідентичних фартухах з українською вишивкою, а також чоловік в українському вінку зі стрічками. Такий самий віночок – на одній із жінок.

Тетяна Навка вишиванка

За однією версією, це фотографія з недавнього дня народження фігуристки (13 квітня Навка святкувала 41-річчя). Інші російські ЗМІ припускають, що дружина заступника глави адміністрації президента РФ була ведучою на чужому дні народження.

Користувачі в коментарях розділилися на прихильників і противників такого вбрання дружини “голосу Путіна”. “Нафіга ці стрічки, “Хворі ви просто”, “Це що? Зрада Росії?”, – пишуть одні. “Українці рулять!”, “Таня молодець! А тих, хто не пам’ятає малої батьківщини, називають “иванами, не памнящими родства. Можна не любити політику, політиків, державу, але землю, де народився і де твої корені, любити потрібно обов’язково”, – вважають інші.

Тетяна Навка родом із Дніпропетровська, була чемпіонкою України серед юніорів, але в 14-річному віці поїхала жити й тренуватися до Москви, а звідти – до США.
На Олімпіаді в Ліллехаммері 1994 році виступала за Білорусь, тепер має два громадянства – Росії і США.
Під прапором Росії Навка стала олімпійською чемпіонкою (2006), дворазовою чемпіонкою світу й триразовою чемпіонкою Європи в танцях на льоду (у парі з Романом Костомаровим).

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков – її другий чоловік (познайомилися в 2010-му, побралися в серпні 2015 року). Свою другу дитину – і першу від Пєскова – Навка народила роком раніше.

У вересні 2015 року Олексій Навальний опублікував у своєму блозі копії документів Росреєстру, згідно з якими Навка в січні 2015 року придбала в підмосковному селищі “Третя охота” на Новоризькому шосе будинок площею 779,2 м² та дві земельні ділянки загальною площею 9373 м² вартістю близько 1 млрд рублів (за оцінкою Фонду боротьби з корупцією).

Читайте також:
Gorky Look: Путін – вершки з гівна. Ї*анута нація має ї*анутого керманича

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна