Рух Саакашвілі: Щось ми робимо не так. Бракує промоції й підтримки молоді

 

Під час туру “Руху за очищення” по регіонах підтримати новий політичний проект приходить занадто мало молоді. Це визнав один із членів координаційної ради “Руху…” Василь Гацько, голова партії “Демократичний альянс”.

“З’явилося в мене серйозне хвилювання. Позаду вже Чернівці, Франківськ, Ужгород, Рівне та Житомир, і в кожному з цих міст на наших заходах дуже мало молоді. Щось ми робимо не так”, – написав у “Фейсбуці” Гацько, який проїхав із Міхеїлом Саакашвілі по всіх зазначених містах і брав участь у темтешніх презентаціях “Руху за очищення”.

“Йду думати, як виправляти ситуацію. Я хочу, щоб молоді люди брали на себе більше відповідальності за зміни в країні. Більше! І щоб долучалися до нашої команди”, – додав Василь Гацько.

Щойно повернувся до Києва. Завтра робочий день у столиці, а потім рушаємо далі. З'явилося в мене серйозне хвилювання. По…

Опубліковано Vasyl Gatsko 28 лютого 2016 р.

 
Ще один недолік “Руху…” Саакашвілі – мала кількість підписів під петицією за новий уряд без Арсенія Яценюка. Ініціатори РЗО оголосили намір зібрати під цей заклик мільйон людей за місяць, але після тижня агітації на сайті 1млн.укр підписалося менше 5200 людей.

“Слабко працюємо з промоцією”, – визнав у коментарі “Новинарні” Василь Гацько, чия партія “Демальянс” відповідальна за координацію кампанії зі збору підписів в інтернеті.

Крім того, за словами Василя, “деякі важковаговики ігнорують свою кампанію”, тобто лише частина впізнаваних членів коордради “Руху…”, народних депутатів, бере участь у регіональному турі.

Читайте також:
Тур Саакашвілі по регіонах: зібрано лише 4,5 тис. підписів із мільйона,
зате примазалися одіозні персони

Василь Гацько: “Саакашвілі може стати криголамом і клеєм”. Інтерв’ю “Новинарні”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна