Спецслужби затримали в Києві арбітражного керуючого на хабарі 1,2 млн. грн.

 

Співробітники Служби безпеки спільно з прокуратурою та поліцією затримали на хабарі розміром понад мільйон гривень київського арбітражного керуючого.
Про це сьогодні повідомив прес-центр СБУ.

Здирник вимагав кошти від засновника комерційної структури за передачу на користь бізнесмена майна підприємства-банкрута.

Покупець прозоро виграв аукціон на придбання офісно-складського комплексу під Києвом вартістю майже 7 млн. грн. та вніс заставу у розмірі 10%. За підписання дозвільних документів арбітражний керуючий вимагав у бізнесмена 1,2 млн. грн.

Співробітники спецслужби затримали здирника у власному офісі з частиною хабара. Під час обшуків за місцем проживання та в гаражі арбітражного керуючого правоохоронці вилучили решту коштів та автоматичну зброю з набоями.

У рамках відкритого кримінального провадження хабарнику повідомили про підозру.

Чоловіка затримали. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу, зазначають в СБУ.

Читайте також:
Прокурора, який за хабар намагався влаштуватися
в Антикорупційне бюро, посадили під домашній арешт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна