В Америці впровадили місячний проїзний на літаки

 

Компанія OneGo запустила сервіс безлімітних проїзних квитків на перельоти в межах США.

Пасажир може обрати тарифний план, який дозволяє необмежено літати по всій країні, або ж регіональний тариф, що покриває маршрути на сході, центрі чи заході США.

Найдорожчий пакет включає понад 700 маршрутів по США, 76 міст і коштує 2950 доларів на місяць.
Регіональний проїзний для сходу обійдеться в $2300, для центру – в $1950, для заходу – в $1500 на місяць.
Одноразова плата за підключення теж немала – становить $495.

Як повідомляє avianews.com, оформлення квитків можливо на рейси авіакомпаній Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, United Airlines, Virgin America, які покривають більшу частину США.

Одночасно можна оформити не більше 4 бронювань. Замовлення квитка можна зробити не пізніш як за 7 днів до вильоту для дат у рамках дії обраного пакета.

У разі, якщо пасажир вирішить скасувати або змінити бронювання протягом 24 годин після його створення, штрафи не стягуються.
При зміні або скасуванні квитка за 7 днів до вильоту або раніше – штраф становить $100. Якщо пасажир скасовує або змінює квиток менш ніж за 7 днів до вильоту або не приходить на рейс, сума штрафу становить $200.

У OneGo обіцяють надалі запропонувати пакети послуг, які дозволять за додаткову плату бронювати квитки за 6 годин до вильоту або змінювати дату вильоту чи скасовувати квитки без штрафів, а також мати в профілі більше 4 діючих бронювань.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.