Загинув боєць ОУН. Бурлакова: “Я сиджу і курю. У твоїй куртці. Вона в крові. Але пахне тобою”

 

Валерія Бурлакова
українська журналістка, боєць АТО

……… (FB)

10:30. Ти прокидаєшся, обіймаєш його ще міцніше, тицяєш пальцем:
– Кохаю тебе, зайченя. Ось тебе.
– За що-о-о?
– За те. Що ти. Найкращий. Хлопець. У. Світі.
– Не перебільшуй, Лєріка, – сміється.

Ми разом п’ятий місяць. Я люблю його так, як ніколи і нікого не любила. А він каже, що якою б не була ця війна – добре, що почалася. Бо інакше б не зустрілися. “Де ти була раніше?…”

Ми хотіли поїхати у відпустку й розписатися. Вперше по-справжньому, не здуру як і він, і я минулого разу. Назавжди. Попередньо домовлялися звалити після 20 січня. Але відклалося. Трохи.

…15:10. Ти сидиш на колінах біля нього. 200-й. Ноги відірвані. Цілуєш у плече. Грієш скривавлені пальці диханням. Цілуєш ті пальці. Тільки б не відпускати. Диктуєш щось медикам. Так, позивний Морячок. Так. Так. Анатолій Гаркавенко. Сліз немає.

… Люблю тебе, зайченя. І зовсім не знаю, що далі. Я просто сиджу і курю. У твоїй куртці. Вона в крові. Але пахне тобою.

Що сталося

Анатолій Гаркавенко, позивний Морячок

Анатолій Гаркавенко, позивний Морячок

30 січня при виконанні бойового завдання в підрозділі ОУН 93-ї бригади загинув сапер з позивним Морячок. Про це повідомила прес-служба батальйону ОУН у “Фейсбуці”.

“За свое недовго життя 25-річний хлопець з Івано-Франківщини встиг поборотися, бився в лавах ДУК ПС, ОУН, 93-ї ОМБр. Мріяв про перемогу й про гідне життя українців на своїй землі. Знайшов на війні свое кохання”, – йдеться в повідомленні.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна