Янукович очолює рейтинг найкорумпованіших осіб світу, випереджаючи Блаттера з ФІФА і Кадирова

Екс-президент України Віктор Янукович станом на 13 січня 2016 року очолює рейтинг найбільш корумпованих осіб у світі. Ідеться про голосування в рамках проекту міжнародної організації Transparency International на сайті Unmask the corrupt.

“За 2 місяці голосування за найбільш кричущі випадки елітарної корупції понад 11300 людей віддали свій голос на сайті www.unmaskthecorrupt.org за те, щоб корупційну справу екс-президента України Віктора Януковича розслідували кращі сищики світу. Він опинився на першому місці, залишивши позаду себе державну компанію Бразилії “Петробрас” з 11178 голосами та сенатора Домініканської Республіки Фелікса Баутисту з 9584 голосами”, – йдеться в повідомленні організації.

Голосування триватиме до 10 лютого.
У “фінальній” частині рейтингу беруть участь 15 осіб та організацій.

При цьому, наприклад, колишній президент Панами Рікардо Мартінеллі на даний момент набирає 6867 голосів, ФІФА Зеппа Блаттера – 1799, а президент Чечні Рамзан Кадиров – лише 80.

Читайте також:
Стали відомі розміри пенсій, які Україна досі нараховує Януковичу й Азарову

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна