Бойовики “ДНР” в Новоазовську “віджали” понад десяток дач переселенців

 

У місті Новоазовськ на півдні Донецької області, яке контролюють бойовики “ДНР”, вони незаконно привласнили й перепродали більше десятка дач на морському узбережжі.
Про це повідомляє у ранковому зведенні 12 серпня прес-центр штабу АТО.

“За нашою оперативною інформацією, на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей зростають протестні настрої серед мешканців населених пунктів, в яких розташовуються гарнізони російських окупаційних військ.
Користуючись владою, начальники гарнізонів незаконно оформляють документи на привласнення будинків громадян, які залишили свої домівки з початком російської воєнної агресії.
Зокрема у Новоазовську ватажки так званого 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти захопили і перепродали більше десятка дачних будівель, розташованих поблизу морського узбережжя”, – сказано в повідомленні.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна