Відбулося перше тренування до параду Незалежності. ФОТО

 

У середу, 1 серпня, на злітно-посадковій смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу “Авіант” пройшло перше спільне тренування підрозділів Збройних сил України та інших силових структур, які готуються до військового параду на честь Дня незалежності України, що відбудеться на Хрещатику 24 серпня.
Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

“За підсумками тренування в кращу сторону відмічені курсанти та офіцери шести вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України. А задали тон у проходженні урочистим маршем представники Академії Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, Харківського університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба, Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, Національного університету оборони України, Житомирського військового інституту ім. Сергія Корольова та Військової академії (м. Одеса)”, – йдеться в повідомленні.

Фото: ГШ ЗСУ

Зокрема, інститут телекомунікацій та інформатизації представляють на параді понад 120 курсантів та офіцерів, серед них 18 учасників АТО.
Начальник військового інституту Євген Степаненко за підсумками першого тренування параду подякував підлеглим за старанність та оголосив кожному курсанту-зв’язківцю позачергове звільнення.

Нацгвардію на параді цього року представлять курсанти Національної академії НГУ, батальйон почесної варти в/ч 3030 та об’єднаний оркестр Київського гарнізону.

 Марширують нацгвардійці. Фото: НГУ

“Попереду ще декілька тижнів до проходження головною вулицею країни. Всі хлопці, як один, налаштовані на подальше тренування і готові приємно здивувати своєю майстерністю та міццю”, – інформує прес-служба НГУ.

Читайте також:
Порошенко розпорядився провести на Майдані військовий парад-2017

Наш парад – це сигнал ворогу:
“Товарищ москаль, на Україну шуток не скаль!” – Порошенко.
ФОТО, ПОВНЕ ВІДЕО
 (2016)

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна