Бойовики обстріляли житлові квартали Мар’їнки, загорілася споруда

 

Увечері 19 липня під час обстрілу бойовиками “ДНР” українських позицій в районі Мар’їнки (Донецька область) під вогонь потрапили житлові квартали міста.
Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Близько 19:30 в результаті обстрілу з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї загорілася присадибна будова у дворі житлового будинку по вулиці Тельмана. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

У штабі зазначили, що в Мар’їнці працює спостережна група української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК). Інформація про наслідки обстрілу уточнюється.

У зведенні станом на 18:00 штаб АТО повідомляв, що біля Мар’їнки український боєць загинув внаслідок пострілу ворожого снайпера.

Нагадаємо, 13 липня бойовики обстріляли житлові квартали Мар’їнки двічі за вечір.

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна