На Донбасі загинув етнічний угорець Золтан Балаж, боєць 128-ї бригади ЗСУ

 

Боєць 128-ї закарпатської бригади, етнічний угорець Золтан Балаж загинув у вівторок ввечері, 18 липня, від численних осколкових поранень на Донецькому напрямку.
Про це повідомляє Mukachevo.net з посиланням на 128 огпбр.

“Бій з проросійськими бойовиками, який супроводжувався потужними артобстрілами, тривав вчора декілька годин. Близько 20:30 відбувся черговий обстріл позицій бійців ЗСУ, ймовірно, з мінометів чи РПГ”, – йдеться в повідомленні.

Мешканець Закарпаття Золтан Балаж ніс бойове чергування у районі Зайцевого, де тривав бій. Військовослужбовець 2-го гірсько-піхотного батальйону 128-ї бригади отримав численні осколкові поранення, від яких загинув.

Відомо, що бійцеві було 22 роки, він українець угорського походження, із села Королево, Виноградівський район Закарпаття.
Вдома в Золтана залишилась дружина та дворічна дитина.

Балаж Золтан

Як повідомляв штаб АТО, 18 липня двоє українських військових загинули внаслідок обстрілів Зайцевого та Невельського.

Читайте також:
Бойові втрати червня: імена й портрети загиблих героїв. УТОЧНЕНО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна