Внаслідок обстрілів Зайцевого та Невельського загинули двоє бійців ЗСУ

 

За минулу добу, 18 липня, бойовики на Сході 23 рази порушили перемир’я. У лавах Збройних сил України двоє бійців загинуло, четверо отримали поранення. Сили АТО 14 разів відкривали вогонь у відповідь, використовуючи в основному стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети.
Про це інформує у ранковому зведенні прес-центр штабу АТО.

“Ввечері та вночі бойовики вчергове показали, що не бажають деескалації конфлікту. А їхні провокації призводять до жертв як серед військовослужбовців ЗС України, так і мирного населення Донбасу”, – повідомили у штабі.

На Донецькому напрямку, починаючи з 17:50 і фактично до 22-ї години, бойовики зі сторони Ясинуватої та Яковлівки з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї били по наших позиціях в районі Авдіївки. Близько 21-ї години двічі з танків накривали опорні пункти у Красногорівці.
Також у другій половині дня бандити двічі обстріляли житлові квартали Авдіївки. Внаслідок вибуху міни калібру 82 міліметри двоє цивільних отримали поранення.

Двоє військовослужбовців загинули в результаті обстрілів опорних пунктів сил АТО з мінометів та гранатометів неподалік селищ Зайцеве та Невельське.

На Луганському напрямку під ворожим вогнем зі стрілецької зброї опинились українські позиції в районі селищ Донець та Станиця Луганська.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна