Вибух газу зруйнував житловий будинок у Києві, загинули люди. ОНОВЛЕНО

 

Від вибуху, що стався сьогодні, 8 липня, у триповерховому житловому будинку в Голосіївському районі Києва загинула щонайменше одна людина, ще не менше шістьох отримали поранення.

За попередньою інформацією, стався вибух побутового газу, внаслідок якого обвалилося перекриття між поверхами.

“Внаслідок події постраждало 7 осіб, 3 особи від госпіталізації відмовились, інші 3 з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до лікарні. Одна людина загинула, жінка 1971 року народження”, – повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Як зазначають очевидці, вибух був такий сильний, що в сусідньому готелі “Мир” повилітали шибки.

Жінку рятувальники дістали з-під завалів живою, але від отриманих травм вона померла в машині швидкої допомоги.

В ДСНС також зазначають, що під завалами може залишатися ще одна людина.

ОНОВЛЕНО. Кількість загиблих внаслідок вибуху будинку у Голосіївському районі Києва зросла до двох осіб. Як повідомляє Держслужба за надзвичайних ситуацій в оперативній інформації станом на 20:00, під час вибуху “дві людини загинули – жінка 1972 року народження та чоловік, анкетні дані наразі встановлюються”.

Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу (“порушення встановленим законодавством вимог пожежної безпеки”).

Читайте також:
У Чернігові завершили розбирати завали зруйнованого гуртожитку
і назвали кількість жертв

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна