В Одесі за борги підірвали авто військового пенсіонера, – ЗМІ

 

В Одесі поліція розслідує обставини підриву легкового автомобіля “Тойота”.

Про це у понеділок, 3 липня, повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

Зазначається, що 2 липня о 03.34 ночі до Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на стоянці біля одного з будинків по вулиці Маразлієвській, стався вибух легкового автомобіля марки Toyotа Camry. Ніхто не постраждав.

На місце події виїздила слідчо-оперативна група Приморського ВП та експерти вибухотехнічного управління ГУНП в Одеській області.

Під час обстеження було встановлено, що вибух автомобіля стався від радіокерованого саморобного вибухового пристрою в пластиковому корпусі.

З місця події вилучено фрагменти та направлено на проведення відповідних експертиз.

За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу.

За даними деяких ЗМІ, автомобіль належить колишньому одеському депутату.

Як повідомляють джерела видання “Думська” в прокуратурі, злочинці заклали вибуховий пристрій під колесо, “найімовірніше, через давній конфлікт з його власником”.

“Це боргові відносини між власником авто і його знайомими. Власником є ​​Микола О., військовий пенсіонер”, – сказав співрозмовник сайту.

“Всупереч поширеній в ЗМІ інформації, за нашими даними, Микола О. не обирався в депутати Одеської міськради”, – зазначила “Думська”.

Читайте також:
Вибух авто в Києві: загиблий – військовий із розвідки Міноборони. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна