Голову банку “Михайлівський” знову відпустили під домашній арешт

 

Дніпровський районний суд Києва відправив колишнього голову правління банку “Михайлівський” Ігоря Дорошенка під домашній арешт.

Про це “Українським новинам” повідомила його адвокат Тетяна Кочмарьова.

За словами захисниці, суд відбувся ще 26 червня. При цьому Кочмарьова не змогла повідомити, на який термін обрано запобіжний захід.

Вона додала, що запобіжний захід призначено за новою підозрою, за ст. 191 ККУ –  “привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем”.

Раніше Дорошенко вийшов зі слідчого ізолятора після того, як він вніс заставу в розмірі 10 млн. гривень. Однак співробітники прокуратури затримали його за новою підозрою.

Раніше повідомлялося, що Ігор Дорошенко, зловживаючи своїм службовим становищем, на основі незаконного договору перерахував 870 млн. гривень на рахунок підприємства з ознаками фіктивності.
23 травня правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення ПАТ “Банк Михайлівський” до категорії неплатоспроможних.

13 серпня Шевченківський райсуд Києва арештував колишнього голову правління банку “Михайлівський” на два місяці з правом внесення 137,8 млн. гривень застави.

5 грудня той самий суд звільнив з-під варти Дорошенка і застосував до нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Згодом він тікав з-під домашнього арешту.

Читайте також:
Екс-голову банку “Михайлівський” знову арештували, але вже з заставою 160 млн.

Рада ухвалила закон, що частково вирішує проблему
ошуканих  вкладників банку “Михайлівський”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна