“Мімімі” під мінометними обстрілами. Бійці 72 омбр врятували і приручили лисеня

 

Бійці 72-ї механізованої бригади, які виконують бойові завдання в зоні АТО, врятували мале лисеня і приручили його. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-службу 72 омбр.

“Лиска Аліска. Врятоване лисеня стало талісманом роти”, – зазначено в підписі до фото на ФБ-сторінці бригади.

За час перебування в таборі українських військових лисиця вже помітно підросла.

“Домашні тваринки – це для бійців і релакс, і спогад про домівку. Тепер і лисичка стала “домашньою”, знайшовши собі рідний дім серед українських вояків. Вона вільно бігає тут, серед нас, а коли виросте – зможе піти знов у дику природу. Та, з огляду на те, що тут триває війна і щодня в полі вибухають снаряди, поруч із солдатами їй спокійніше, безпечніше”, – розповів 20-річний Влад, один із військовослужбовців 72 омбр.

Відео:

ОНОВЛЕНО. Як розповів у  коментарі Військовому телебаченню боєць підрозділу на ім’я Вадим, лисичку притягнула з поля собака, діставши з нори.

Військові виходили тварину, зробили їй щеплення від сказу.

“Вона їсть усе – м’ясо, рибу, сире, варене, навіть цибулю. На руки вона не особливо йде, але нас не боїться, бігає під ногами. Якщо хочеш узяти на руки – починає трохи огризатися, але коли вже взяв – то нормально”, – каже Вадим.

“Втече від нас – то втече. А не втече – буде з нами кататися… Буде нашим талісманом, емблемою підрозділу”, – пояснив військовий.

Читайте також:
Батальйонні “мімімі”. Хіт-парад котів і кицьок на службі в АТО. ФОТО

Чотирилапий боєць Макс навчився попереджати про “сепарські” обстріли

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.