У Порошенка – найвищий рейтинг для майбутніх виборів. СОЦІОЛОГІЯ

 

За чинного президента Петра Порошенка на президентських виборах готові проголосувати в першому турі 10,3% українців, за лідерку ВО “Батьківщина” Юлію Тимошенко – 9,5%, лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка – 8,9%.
Про що свідчать дані соціологічного опитування Центру Разумкова, передає “Інтерфакс-Україна”.

Згідно з даними соціологоів, лідер партії “За життя” Вадим Рабинович отримав би 8,1% електоральної підтримки, лідер Радикальної партії Олег Ляшко – 7,8%.

За лідера “Опозиційного блоку” Юрія Бойка готові віддати свій голос 5,8% учасників виборів, мера Львова Андрія Садового – 4,4%, прем’єр-міністра Володимира Гройсмана – 3,4%, лідера партії ВО “Свобода” Олега Тягнибока – 2,9%, народного депутата України Надію Савченко – 2,4%, лідера руху “ДІЯ” Дмитра Яроша – 2,1%, мера Києва Віталія Кличка – 1,9%, лідера партії “Народний фронт” Арсенія Яценюка – 1,8%, лідера КПУ (заборонена в Україні) Петра Симоненка – 1%.

Дослідження проведено з 21 до 26 квітня 2017 року. Опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму і окупованих територій Донецької і Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками. Вибірка опитування будувалася як багатоступенева, випадкова із квотним відбором респондентів на останньому етапі. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Читайте також:
КМІС нарахував, що до Ради потрапляє партія Рабиновича.
Більше 7% рейтингу не має ніхто. СОЦІОЛОГІЯ

Порошенко перелічив свої досягнення першого терміну
і відповів про другий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна