72-га бригада назвала імена бійців, загиблих 20 квітня під Авдіївкою

 

Прес-служба 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ назвала імена двох військовослужбовців, які загинули внаслідок бойових під Авдіївкою в четвер, 20 квітня. Це Олександр Кірієнко з Чернігівської області та Василь Ніженський із Черкащини.

“Вчора під час ворожого обстрілу від осколкових поранень загинули наші побратими Олександр Вікторович Кірієнко із смт Десна, що на Чернігівщині, та уманчанин Василь Петрович Ніженський. Відважні бійці, вірні товариші – обоє були прикомандировані до 72 омбр і за два місяці служби встигли добре зарекомендувати себе, знайти гарних друзів”, – ідеться в повідомленні на ФБ-сторінці бригади в п’ятницю.

“Олександру лиш кілька днів тому виповнилося 20 років.
Військовослужбовець строкової служби, він міг взагалі не йти сюди, на одну з найнебезпечніших ділянок фронту. Але, як справжній патріот і мужчина, Олександр підписав контракт і став разом з іншими героями на захист Вітчизни. Батьки можуть пишатися сином: молодий козак нічим не зганьбив славне ім’я свого роду, показав себе достойним звання Захисника України”, – так 72 омбр відгукується про Кірієнка.

Василю Ніженському було 28 років.
“Воювати він пішов, аби захистити від ворожої навали кохану дружину і дитину. Умань, вже уславлена подвигом Андрія Кизила – нашого “Орла”, може пишатися і цим своїм сином, вірним Захисником Вітчизни”, – заявили в 72-й бригаді.

Як писала “Новинарня” про загибель двох бійців ЗСУ під Авдіївкою Донецької області стало відомо після масованих обстрілів в п’ятницю ввечері.
Крім того, за минулу добу штаб АТО повідомив про різке збільшення кількості обстрілів та вісім поранених.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна